VAN / İPEKYOLU - Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

Fatih Sultan Mehmet Secondary School - e Twinning

25-03-2024

Okulumuz olarak 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Story Telling & Rewriting adlı eTwinning Projesi ortaklığı yapmaktayız. Projemiz, uluslararası düzeyde olup, Polonya, Portekiz ve Türkiye ortalıklığıyla yürütülmektedir. Projemizin yaş aralığı 12 – 14 olarak belirlenmiştir. Projemiz ile pedagojik hususlar dikkate alınarak, bilinen hikayelerin yeniden derlenip düzenlenmesi ile ortak okullar öğrencilerinin ürünü olarak ortaya konulmasıdır.  Bu çalışmayla birlikte hem öğrenip hem keyifle çalışmalarını yapmaktadırlar.Projenin tüm süreç, iletişim ve ürün-çıktıları İngilizce dilinde gerçekleştirilmektedir.

Okulumuz İngilizce Öğretmeni ŞENAY BAKIR rehberliğinde öğrencilerimizden; Alara  ,  Arzela   , Betül ,  Eylül Deniz   proje iş ve işlemlerini yapmaktadırlar.

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu olarak, Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Yayın: 14.03.2024 - Güncelleme: 25.03.2024 01:01 - Görüntülenme: 126